Nemam acidi b. a nema ni koj da mi ga nasecka kromid drzu led,smrzna mi guz. a istrtila sam se u pm ,jos piroska mi fali i skutale edno offfff
@simonka терамо бош муабет за што ни текне зборимо. За модрицу на @stetoskop , @IM.TMKQ што да кусне и такој.
@stetoskop ја од муку само за овој знам што напиша. За друго не ми текнуе, а да можу би ти помогнал. Него ск ќе треба на стомак да спиеш или само на едну кришу на туј што не те боли.
@stetoskop по нашки тоа е-Се еба се надена(на маста) Тури си облоги од зелка на дупето кај шо те боле
Симонче ја ги замарам за одморот.главата им ја пукнав. Стетоскоп за модрицата на г*зот,раф и ИМ.ТМКQ за јадење касно у ночта.и така весело ни е тукакомшиката Дуника и она сега ни се придружи.и така...
Праска каснав, ама не држит бе луѓе, ко вода да се напив Порано ко ќе ми се јадеше навечер си легвев порано за да не го окупирам фрижидерон, а денес не ми се спиет.
@Alishan30 не не замараш таман си е развржамо га муабет. @IM.TMKQ и мене ме мучи тој што ми се еде касно. Ама за инат не еду само се гледамо сс фрижидерат од далеко. Он ме вика ама ја не иду . Ако отиду ќе треба да праву рацију и да почну да си ждеру и да гнету. @simonka93 комшика ти е. Мош и се знаете.