Ја чекам газдарице да кажет (@stetoskop , @IM.TMKQ ) даме имат предност ја како прав џентлмен да не гу брукам паланечку лозу или жичку.
Уште, не ви го можам вашето- Ќе те опера или ќе се опериш од смеејнеко ќе те фата, ќе ме оперит некој, море
Ја мислу дек е време да си легињамо и да си одморимо душичкуту. Поплаке може у сандаче да ги пуштите ми ќе ги разгледамо. А ск да гу пушту одјавну шпицу. Се шегувам . Шега на страна. Имајте добра и мирна ноќ пријателчиња. Поздрав и секое добро
Ами како, постојт. Ја да ве учапо вашки. @simonka93 Тоа ,,замалеф" го имет и во Гостивар, го знаев него.
Здраво на свите. Како сте днске? Наспате ли се? @stetoskop дали поминаа болешке и дали днске е подобро од ичер? @Alishan30 како помина по пут? @IM.TMKQ дочита ли гу книгу или одма заспа? @La.loca што има ново куде тебе?
Ако убаво днске па ќе се дружите сс књигуту. Пробују да се прилагоду на времево али не ми иде некако. Ја заспа одма и убаво сам се наспал, оџата разбуди ме у 5 саат. Друштво га нема одмарат јоште.
Во 5 стана или призаспа пак? Немој толку рано да станвиш, одмор и требит на душичката. Ќе се придружат попосле, да се расонат.
Ќе дремну после па малко. Па добро се наспа затој што не кашљаше наќске смири се малко грло. Ск можу да те викам на чет. Знам дека ќе дојдет не может да одолеет, а да не се пошегует и днске.