Немој толко много силно да ме тераш да викам па ќе ме фати грло па што ќе правимо после. Ќе треба па да шепоту.
Е такој договоримо се ск. Само треба јоште да потпишемо овој е неформалан договор мора и формалан да направимо.
Не се збирамо кој кд дојде тк си правимо муабет . Важи ли и формалан договор? Ако важи тк дај си руку. Какво е време куде вас бива ли га за идење на плажу днске?
Важит како мојт да не важит. Deal Времево е сончево со по некое облаче. Уште не сум излезена да испитам терен.
Е такој . Кд ќе се спремаш да прошеташ? Епа добро ако не га бива за бањање да иду ја да накопам црви па по рибе да идемо. Док да дојде друштво ќе нафаќамо рибе и после ќе ги пржимо на скару. Па ќе ги изненадимо после сс едн ручак или вечеру зависи кд ќе дојдет туј.
Ако не нафаќамо рибе ќе отидемо до рибарницу и ќе купимо и ќе се фалимо дека смо големи рибари. Да се насмеемо малко сс Жику.
А некој значи днске ќе се пробања, ако убаво. Само да не е ладна јоште водата? Ништо не правимо све си купуемо. Нема ништо ново вруќина е овдеј . Изгоремо по главу све.
Значи ништо од бањање овуј годину изгледа само ќе се сунчате ќе фатите боју. Ја ск имам боју како да сам бил на одмор, а нигде не сам ишал. Свите ме прашует куде беше ти на одмор? Ја им викам на петраличку плажу .
Изгледа много под чадр седиш излези малко слнце да те види. Ја па такв тен имам исто како да сам се сунчал.Ако остану на слнце много изгору и после морам сс кисело млеко да се мачкам.