Ја искрено не се разбирам толко у музику и не слушам толко овакв тип музику , ама овај песна ми се допадна. Свите имамо различан укус за музику мош нема да погоду. @angelche16 ни е по музику она нек даде некој предлог.
Добар ден.да не ме мислите.стигнав уш у 10 саат По пат добро поминаме за 5 часа стигнаме.има повише тунели од 50-ама автопат е и брзо се минат. Сабајле иначе наместо у 3 да тргниме.ние се успаме па у 3 ипол моб не разбуди,другиот пар више не чекале и трачајчи заминаме. Се избањаме у мор'то.неш ногу бранови денеска има у воа јонското море.3 пати ме кутна бран.не умори.се сместиме у студиото и спиеме до сеа. Имаме вју на морето и сега седам на терас'та и си ги слушам брановите додека ви пишуам. Ај поздрав-ногу изнапишав
По такву сам ама знае и по некоја оваква песна сс убав текст да ми гу погоди душу. Иначе много га поштују раперав затој што не е арогантан лик .
И ја слабо разбирам ама затој смо туј да научимо. Повише ми се свиѓа ритам отколко текстат на песнете.
Па јас искрено имам сличен глас на Каролина па многу ми лежат сите нејзини песни со задоволство некој ден ќе направам cover и ќе ви пуштам да видам дали ќе ви се бендиса. Слушам секаква музика и домашна и странска, сепак пред се македонска, се знае кој сме си. Ти благодарам Раф
Шо напрајвте пишење бе? Ццц 15 страни одвај ги дочитав и ве излајкнав сите до еден...а гледам и нови ни дошле за зборање на нашки @dunika @makedonkamak @Sesil @simonka93 се престрамивте да пишите и вие нешто,A дружете не почесто @fana Але ти од мое село си била @angelche16 & @simonna.a и тие да пишат почесто
@Alishan30 брцни се еднаш и за мене во вода...ќе одев и јас кај кумојте викендов,ама ништо не излезе по планојте @CaraMia Амори чупе,фута е стар и селски збор и апла битолски,какво кумановски фута,ќептарче и престилка сето то е фамозното скутале