ехехех знаех дека на тове збор највеќе ќе се изначудите оти изгледа само ние го така викаме стомакот нормално кога ми дое коремо ме боли што е најжално, веќе у последно време ништо не ми помага помалку да ме боли ама таа ти е ќе трпиме коку можеме.
ааа шом така у овај случај и мене цел ден ме боле КОРЕМО и мене сабајле ми дојде и сеа болешки хахаха а хипица кај ни се загуби аааааааа
а бе ајде нека боли сега там`н за нова година нема да имаме па ќе си џопнеме убаво а и ја ќе те питах за Хипица бог ти знае са по која тема е забегала ихих да се умеша и она у муабето, на мене некако не ми оди баш нај нај у било кое друштво шо ми е најслаба страна са си викаш од дека се па најде и оваа да ме гуши у оваа тема
абе сакаш ќотек како да не,не ме гушеш зашо да ме гушеш шо убаво тераме дијалекти а за шетање по темите и јас си шетам хихихи аи тоа шо викаш за нова година нема да имаме поарно сеа нека тече како Брегалница,али исто ми се фака на мене така и така за нова година дома ке си седам
ехехех ние со другарките си ја пееме песната ,,како Вардар ќе дотечам...,, а зашто бре дома ќе седиш, ние едвај чекаме нова година да дое, оно не е нешто посебно ама па издотераме се купиме си нешто, малку повеќе парички од дома ти дадат па и малку повеќе пиинеш а па и оти знаеме дека после ќе одмараме от това школо така како шлакче на тортата ни дое. Дупло си прославиме ех ех..
епа ај нека е добра ноќ Блонд мамичке убави соништа ... а ти срцко стумф.....епа убаво вие само тоа чекате со другарките да дојдам и јас со вас да славам,јас немам со кој и затоа дома ке изигравам полицаец на сестра ми и нејзините другарки они кај нас ке слават мали дечурлии едит:идам и јас на нанење во топло креветче мое...а утре ке се муабетеме папа лека ноќ
Срцко да дојдеш со нас да славиш. Ние у кафич ќе сме. Убаво ќе си поминеме и ајде убаво да спиеш па ќе продужиме муабето чао чао
ооо добра вечер...ние заедно пак тука таа екипа а ако ако убаво е тоа бе момички ќе се муабетеме па тука
Хипи мор, зш чашитвиш? Немој да се занесвиш дан те мавнат некоја овие Штрумфета и Кенди Ај кажи шо зборвет Скопјанишчава, како е Скопје?
Е да бе шо се дешава у тоа Скопјето има ли некој убави машки бе шо е овоа срамота у Штип ниш нема се сељачишта...човек цел живот да посака сингал да остане
Ме ОГОВАРАВТЕ А ова Скопјево... матно некако многу. Охрид олку магла никош немало. Господ да бранит и да чуват И СкопјанишЧава зборВет не зборет.
Ево мор, редактирав. Само критики да се давало, и после немет туристи- е немет кога сте само за чашитвење. А ти блонд шо се занесуваш, место да говореш на струмички ти оште на штипски, ааа не бива така. Ја беше за Штип лани, и убаво си помина
А подосаден град од Штип здравје...кај беше бре ти у Штип па убаво си си поминала? Јас душа давам да идам д огодина на факлутет у Скопје оти тука ке пукнам од досада
Ее Кенди досаден ти е на тебе оти се си си тамо ама на друг не му е досадно. Еднаш ја одих лани за Штип кај една другарка на гости и излазихме у еден кафич на Дарко Илиевски. А бе закон сам си поминала