Чао, друштво! Шо прајте, арни сте? Еве, нешто благичко од мене. Она чувство кога на сопственото дете ќе му текнит да те тероризират за во 22.00 часот. Со желба за роденденска торта и дување свеќи. Тоа е мајка, ако требит и во пола ноќ миксерот во рака. Идајте, кој е за
Оти море ич не сте фер,секогаш ко ќе ме нема се изнапишвате убо да не можи да ве дочита чоек @stetoskop дај ми тортаа @RAF Camora Каде олку рано бре?
Јутре ќе иду куде чичко ми ќе стаљат темељи на куќу. Па треба да стану да се среду и да се избричу. Нема да га мењам попа тамо. Имај добра и мирна ноќ и ти. И повише да не дружиш у темуву.
@makedonkamak Јас сакам од твојава торта Не бери гајле,иако немам деца знам какво е ова чувство,и јас со внуците дуваме свеќички кога му притекни,некогаш на вистинска,некогаш импровизираме
@RAF Camora И јагне да клајте во темелите Ок оди ко е таква работата,со среќа да е и за убо само... И даааа,ќе ве дружам ама навечер поќе можам,а вие тогаш послабо можите
Идај, ко ти вела, идај... не се мисли... Имаме шарена торта , зелена- бела и плус играчки згора. Уште да ја пробаше ќерка ми тортата, арно ќе беше.
Тоа да, ќефот е поголем. Сама си пее, сама дува и плеска со рачињата. Со неа нема досада, а ни одмор. Мама ќе јаде едвај едно парче, остатокот за другите.
Але торта Форес ме фати чупе,немој вака по ноќојте шеќерот фазла ќе ни биди Ми се спија ми се плачи ама да ве видам како сте.