Ја , за друштво су стално, другар си голем, да не се фала сега. Ќе ни идиш, навамо? Еве, ја часта когај сакаш @CaraMia Останавме само ја и ти, овде, ама, ако ...
Ај, добро утро. Телефонов само шо ме разбуди, ме бара за накафе, а ја уште неосвестена. @RAF Camora само гледав @IM.TMKQ еј ме сети Убав ден
@makedonkamak еее и јас од Охридон сум, беше на плажа се искапи тро? Каква е водана? Инаку дечки чекам предлог на некој убај песничиња сакам cоver да правам на некои јас шо не можам да си одлучам то друго е. Е ај убав ден имајте сите и дојте тро да се покапиме во езероно со тој себап бар да ја сефтосам и јас водана дека не сум ојдена ладна викет била.
Повремено е облачно овие неколку дена зато не мојт убо да се затоплит водана. За 10-15 минути во вода можит ќе успејш да издржиш.
Тујј не знаев дека си од Охрид ааа сега знам, можда се знајме аа? Да си помислам Идај ама водана не е то шо беше лани ова време а и времево исто
Значи у Охрид е ладно саа? Ега да се стопле наредната недела. Оти наредната сабота планирам да доаѓам на неколку дена. Охриѓани како знаете да сте згреале водата у езерото да не одам за џабе. Лани негде овоа време беше, ама топло беше.
Од Струга поточно. Можит се знајме, шо знајш.. Добра, ненаспана, уште сакам. А и времево ме терат само на лежење. Ти како си? Лесно стана сабајле?
Легни одмори си времево само за спање. Барем куде мене куде вас не знам како е. Аран сам. Ја стана јоште у 6 саат да се среду, а легна си у 2 саат. Од возбуду не можеше да спију. Кд треба да иду негде не можу да спију. Добро е бар не заврна ќе накиснешемо као поганци. Имајте пријатен и убав ден пријателчиња. Поздрав и секое добро