Не, не су појдена. Како шо ми тргна, немет капње за мене , од вирози гла не можа да крена Ти, појде мор?
Ај здраво и живо на сите @makedonkamak Мајче остана торта уште? Имаше пак дување на свеќи @CaraMia Ти ја проба тортата или шеќеро ти се качи
ја знам, ја знам, и кај нас ја имат истата. Богами се на сликана е примамливо иако не сум многу по месо.
Леле,се смеам со солзи жими се,мислев никој нема да ја знај поговорката Јас сум гурман невиден,се со ќеф си јадам,и зато сум дебела и ко ќе претерам со јадење а пред то сум била на диета,ќе си речам:Се заколнала свињата дека нема да ринка на буниште со чурулката и пак ринка
И ја не сам толко по месо, ама кашкавал можу да изеду целу питу и патлиџани целу гајбу. Ја сам ти од што паметан се срами, будала се фали.
Ами шо прајме со диетата? Јас на диета сум ама богами вие овде торти меса охооо не можам да одолеам и ќе си земам едно бајадерче со кафево пс. ми се потури малце кафе на мене сега ексик несмасна уште си сум.
@Rama Нема, толку беше денес не ни ја спомна . Затоа, пред малку ме натера два пати да се враќаме до една продавничка за играчки. @angelche16 Ак ја пробаш водата, јави ми да зна, дали да се пакува за таму. Ај, шо ќе дојда до плажа, туку дете од вода не можам да извадам. Ако слушнеш плачки гласни, ние сне.
Хахаха остај го детето нека се радвит греота е нека шљапкат во вода и јас сум таква од вода не излегувам од ко ќе дојдам до ко ќе си ојдам Јас тука сум ама тешко ми паѓа многу... Не сум ич расположена веќе некое време