Немој така да мислиш, никогаш да не се прајш нешто помало од некого, сите сме исти, само карактерите ни се различни. И ти вредиш многу поќе, од некој друг. Ти си незаменлив. Наш Раф
Ако почнам да објаснувам за него нема ни ден да ми стигне проби пеење запознавање талент шоуа и многу ми е мака многу
И шо ако имаш чувства кон него. Ако ти прифаќаш да си ги потисниш чувствата и да ви продолжит пријателството не знам зош толку да те отсечит од животот..
Се гледат дека си дете со карактер и најубо дете и никогаш во животов да не се разочаруваш заради женска или слично. Што е наше ќе си дојде. Така си се тешам. Не сака, не сака, негова работа.
Тој не сака да сме затоа што ќе оди Германија а не сака да патиме после двајцата вика колку шо мојме да ме заборавиш за неколку години ќе видиме.. Ухх а се заедно се
И јас сакав да ги потиснам чувствата ама тој не сака вика ако некој си сакал никогаш нема да ти е сеедно само ќе редиш рана на сол. Сакал да ме заштити а вака ми е потешко ама до негде разбирам шо сака да кажи
Тој појче се штитит себеси од шо те штитит тебе Ангелче злато, се обиде, те одби Себичен е многу, а таков верви не ти требит Досадна су шо по 109484 пат истово ти го вељам ама не секирај се Ко че изгубиш нешто, добиваш нешто друго многу повредно
Демек пишуваме нешто ама не е то то навикната сум на оној стариот Филип многу е сменат седевме со нозете во вода и го гушнав она силно му се прилепив она баш и треперев не ми е криво. А тој тоа ми го пиша од ко се вративме дома дека видел како треперам цела дека ќе оди Германија.. И од тогаш се смена се