Друштвоооооо здравоооооо Абре темава ја напрајвте музичка желботека Ве ѓибам,не се лутете,убај песни сте клале,а посебно Манастирски сон ме бендиса и онаа од Романката Антониа,шо ги кладе Рафчо @RAF Camora..... @angelche16 Душо,види вака,ептен си млада за да се разочарваш,чекај ова не е ни љубов,доправа ти почнува тебе животот...само терај напред
Dobro jutro ezicari moi. Nov d'n -nova nada @RAF Camora edno kafe da posluzese kako sef na smenu ,ne ke bese loso?
Здраво на свите. Поминал сам покрај шефа ја , какв шеф какви бакрачи. Еве едно дијалектичко кафе за свите. На здравје.
Па не знаеше како да га кажу , па такој га напиша. Како си днеске ? Боли ли те јоште удареното крило? Много ме фалите овие днови ќе ме усрамите. Прво @IM.TMKQ па @La.loca ме пофали и ск ти много ќе ми дојде за толко кратко време, ќе почну да се праву важан.
Не знам дали е за уживање. Убаво е кд те фалит , ама много фалење не е на арно. Ај ск скарајте ме нешто да не га дигну много нос од толко фалење.
Не не, не го креваш носот ти, знајме. Едно машко тука морат да те фалиме, шо ќе прајме само ние жени ако те караме, ќе си ојш после.
Леле затој ли ме фалите толко. Не се љуту ја скарајте ме некад кд претерам и кд заслужу, нема да си иду часан пионерски збор.
Леле сс што заслужи овакв третман од вас даме и ја не знам. Ќе се труду да не гу згрешу работуту. Куде ли са другиве ? Ја кафе стана да им направу, а нигде ги нема. Па јоште и дијалектичко.
Ти благодарам . На здравје нек ти е кафенце. Како да не може па јоште погодила си ми гу комбинацију. А и да не ми гу погодеше комбинацију куде смеју да одбију даму кд ќе ме понуди сс нешто.