Аран сам благодарам на прашањето. Ја не знам зашто се срамует другите и не не дружит и они. Ск за ск одлична екипа е туј. Нема за што да ми се заблагодаруеш. @stetoskop ми даде примедбу да ве послужују свите сс кафе како дежуран на смену. А мене не ми е тешко затој што уживам у ваше друштво. Још днске ќе ве дружу цел дн од јутре ако можу не ветују ништо да не ми се наљутите.
Stetoskop ne samo sto te izkara za kafe,nego li i usi ke ti gi izvlece k'd ke te vidi-kamo ga cigare?
Па онакој да си гу пробам среќу. Ајде ќе издржите дн два без мене док стигну и да одмору малко. Не верују дек толко ќе ви фалу.
Леле заборајв дека е петок ојј  отпосле ми текна хахаха Фала ти Рафче, има има не ја изедов само малце каснав земете ја вие Се дишит се дишит појма немам втор пат идам Вевчани.
Јас иначе сега од на плажа дојдов само тро дебела сум ослабвам по полека. @IM.TMKQ водана претопла абе бања леле бања а сите викаја камен а то бања е претопла.
@angelche16 лепотица И ја требаше да ја проба водата, ама за малерот добив @RAF Camora среќен пат и убав помин, ко ќе си идиш чоколада да ни донесиш
Нема да ти кажу само ќе ти спомну дека е тамо куде рече да не спомнуемо више. За да не се растужиш и да се сетиш на другарат ти.
Ооо Рафче колку си внимателен. Среќа на таа што ќе те има блазеси и стварно. На одмор? Убаво да си поминеш браво. Некое чоколатце донеси ни
Немој толко да ме фалите. Ти благодарам многу. Ќе видимо поише ми е да најду работу, а и да се прошетам малко. Договорено.
Глеам ја @RAF Camora неќит да го фалите, а и доста му е фалење Фалете ме мене, па и мене да ме има некој у животот има цел розов да му го напрам ќе го чекам со поручек вкревет, ко не ме фалите сама да си се пофала
Ја не дека не сакам да ме фалите. Него да не ме урочите, па после никоја ќе ме нејќе. Ја ќе те фалу од ск @La.loca само ако те урочу ја не сам крив.
Ти за тоа ич да не му ја мислиш, ваков паметен чоек, никоја не би одбила. Ти кажи дека сакаш некоја, ние тука сме да помогниме Ќе те испофалиме, ама без да те урочиме Ееејјј фала ти