Здраво Добредојде во екипата. За што сакаш за тој ќе правимо муабет. Овој ти е слободна тема што сакаш тој можеш да зборуеш.
Вервајме неќиш да зборам за то шо сакам... Мислам.. тебе можи нема да ти смета толку, ама на модераторите сигурно ќе му биди проблем. Моја омилена тема е секс!
Ја реши да не се замарам више. Напиша што мислу тамо. Туј на некои членови и да им нацрташ нешто џабе е све тој не разбират. Затој кулирај си туј и ич да не те боли глава ни да си тупиш мозак.
Не мом да не се замарам. Дури не бјаснам на секој посебно шо ми лежи на срце, има да пукнам! Ти како ми си? Шо'има ново?
@angelche16 еј убо шо ми кажа дека е топла. Викендов да знам на шо да го искористам. @RAF Camora среќен пат другар. Најубо да си поминиш и да се изнашеташ. Многу многу не мислија шо ќе бидит, како ќе бидит, се ќе си дојт на свое место. И наспи се вечерва. Па чекаме новости.
Ти благодарам многу и јас ви посакувам на сите само убави работи да ви се случуваат и многу здравје и среќа. Иначе наќске нема спање пуца ме еуфорија не можу да спију. И онакој ја нема да возу ќе спију по пут. Нема да ве забраву ќе ве дружу кд ќе можу. Многу ќе ми недостигате сите да знаете.
Ти благодарам многу. И не се секирај ќе даду и кафе и цигару наредну туру кд ќе биду на смену. Само кажи какви цигари беа?