@angelche16 Ја проба водата? Убаа, се гледат... Ми кладе пусти мерак за капење уште сега би ојшла @WildMk Ќе не дружиш, мор? @RAF Camora Среќен пат! Успех понатаму
Ти благодарам и јас ти посакувам се најубаво прво здравје и среќа па после се останато. Добра и мирна ноќ и на тебе. И дружи не малко повише
Не спиет таа сега. Последна стават клуч на форумов, до 5 сатот сабајле ја имам начекано кај шо читат по темиве. @WildMk најредовна си.
Ти благодарам! Ќе се потрудам да ве дружам повеќе, ветувам. Имам едно немирно момиче и не ми дава ногу слободно време, тоа е. @WildMk Те умори геј- темата?
Имам одпоќе време, имам мислење за се', смртоносна комбинација! Ме премори Мац... ептен. Не мом да сфатам некој луѓе Ти имаш дете?
@IM.TMKQ Вајлдка не сум ја начекала толку рано на утро да е активна оти јас тоа време сум во зимски сон Мојот максимум е 2 @WildMk Јас последните неколку страни од темата ги прочитав и ми се тоа со гнасотиите се убив од ај- ај... Имам, моме од 3 годинки, плавуша на татко и без една црта на мама.
Рама ни ја немет... ало, @Rama Дали се слушаме, ало... Кј се изгуби, девојко? @IM.TMKQ Кј прошета, ак не е тајна? На кафе, кј ојш?
Убоо шо си прошетала и на убо местенце кафе си испијала. Друштво, одам и јас. Добра Ви ноќ! Со едно око гледам и пишам сместа заспивам, а вие бидите послушни и умни деца, океј?*
Здраво друштво по дијалект @RAF Camora Со среќа патот,само убајни да те снаоѓат,и не ја заборавај твојта верна дружина @makedonkamak Сега сум тука,ама никој нема а шо ќе има ко 3 е сато да ти кажам право,ме немаше оти излегов во кафич и после во дискотека после 1758 викенди,оти скарана бев со социјализацијата реална живеев пензионерски живот