Оо на здравје нова боја. И како? Се бендисвиш? Му се играт на детето, почекај дремка нека го фатит, со сила не ќе успејш.
@IM.TMKQ Фала, фала. Малку чудно, но ме бендисаа сите, па и ја сама. Ак, ми досадит ќе тера по старо. Ме гледа малата и ја прашувам-" Уба е мама? Таа-" Не, не си убава,, Цел ден е во движење, трчање, денски не спие, и од кај сила наоѓа, да се чудиш
Друштво @RAF Camora го снема и темава загасни... Како сте сите? Ако не читаш Рафче пиши ни. Како си ти? Многу ни фалиш уште од сега.
Здраво друштво омилено @makedonkamak Ај со здравје да си ја носиш новата боја @La.loca Денес бев во твое село
Здраво на свите Стигна у 1 саат ама беше уморан и не можеше да ви пишу . Добар сам јоште сам настинат по пут имаше и температуру. Ќе ви пишу кд ќе можу. Имајте пријатен и убав ден. Поздрав пријателчиња. Ми недостасувавте.
Ти благодарам. Вие што работите? Како сте? Што има ново куде вас? @stetoskop како си поминаа ли болешке? Не знам сс што заслужи толко да ме поштуете. Фала ви пуно на свите.