Добро помина. Тргнамо у 6 сабале стигнамо у 1 наќске. Немаше гужва за натамо повеќе за навамо. Цел дн врне пред малко престана. Ти како си и што правиш? Што има ново?
И ја добра , фала. Сега лежам, денес шетав цел ден, па сега одмор. Ново нема ништо. Ме мачит една мисла, нешто така при срце фатив денеска и ете сеа неможа на рат да седа.
Добар ти благодарам на прашањето. Добро е ск за ск ама ако продужи овакој тешко дека ќе издржу. Само дж пада налет више. Од Хрватску до туј само дж врна па ск и овдеј продужи. Како у Англију да дојде.
Мускулче,рскајца нз шо е,кај надворешното уво,од вчера вечерта ме боли. Ме дума некој? Ме дума жими Стојко. Коска ми израсна на ноџето,пак стрес. Завој,маст,масажи. Готова сум.Ми се ближи крајо а?
Ако ме одведуууууу,цигани чергариииии,контињери јас ќе копааааам,и онда кад је прекасно за снове,ти умиреееш. Каква преработка на песна а?
Куде деда ми. Цел дн гледамо животиње на ТВ такв се погоди дн не бива га за ништо. Ако продужи да врне ќе почнемо да играмо шах и домино.
Шо ќе копаш? Сите ќе умриме, кој порано кој покасно. Шо вака сеа ваква преработка на песнава? Живим сваки дан као да је последан