Ако ако убаво шом си думате а во Штип па како што видов пред едно саат раздвижено низ улиците искрено да ви кажам маглата малку замара го дишењето али јбг мора да се излезе на ваздух дома ќе испоумреме хаха....А онака досадно у Штип(а гледам и форумо нешто ни е ногу малку раздвижен) се тоа па тоа кај вас?
Еле ти викам и тука ногу досадно .. Кај нас па нема магла иначе во штип секогаш е раздвижено .. Тука не е како там... Кажувам ти ... А ти оти си там секој ден затова ти е досадно .. На мене баш ми е интересно
Јас четврта а шо учам ... Спојлер емуц...смер телекомуникации ...мош и да ме знаеш ништо чудно ако имаш другари од Спојлер ЕМУЦО таму 90% се машки
Хехехе знам знам ... Иам цимерка учи во емуц ама 1ва год е .. А иам и другари од тамо... Мош и да те знам на фаца кој знае .. И штип не е току голем
Не е голем затоа се се знае ...да прдне некој у Спојлер емуцо одма ќе дознаат тие у Спојлер медицината хахах
Хахахахха и да ти кажа оти е тека .... Иначе ја доодих там во емуцо пред да завршиме са играх демек ракомет со Гимназијата (добра сала имате)
А знам бе аа салата шо е добра нека си и*е мајката зимото ние си знаеме како си седеме на трибините и на клупичките со неколкуте скршени џамови ладовинка на тифирич охооо разладуваме се
Значи не ми се веруе шо сВе чоек ќе прочита на темава... Не знам дали го сањам ова или трипам... Све скренато! *Хардкор Скопје-стајл
Нема проблем и уд моја страна... Ние од Валандово ного си го сакиме дијалекто, башка вонка на типката на карчичеко стое един ачкачкан
темата е закон, нема шо да кажум.инче јас ако почнум да расправум незнам колко од вас ке ме разберат. имме сличан дијалект со валандово. ај бејки нема да врне дош таа нидеља па сакум слнце