Star li e dedo ti? Imam ja ednu nanu pa ako sakas da gi spoimo ... Zezam beee....uzivaj si sas dedu ti dok mozes,od stari ljudi mnogo mudrosti mozes da cues
Не насочувај мисли на то. Прај нешто што те усреќуват, сети се на некоја смешна случка, пушти интересни видеа, смеј се, еден ден на радосни моменти ќе се подсеќаме, па умножиги таквите моменти
И те молам помисли на тоа што се можеме, можеби е доцна а може не.. Дали крајот вака мириса... Ние двајцата сме за во бестрага...  Филип бе... Ахх..
Здраво на свите Како сте? Што работите? Што има ново куде вас? @angelche16 куде живее Филип ако е блиско да иду да му пренесу овој што напиша. Не се разочаруј ќе биде све како што треба. Имајте пријатен и убав ден пријателчиња. Поздрав и секое добро.
Не е уште заминат за Германија Рафче.. Ти како си таму? Кај си сместен? Кај мене нема ништо ново се е исто.
Добар ти благодарам на прашањето. Куде деда ми у Нирнберг. Само досадно е много и тешко тепам досаду.
Ооо Рафчо, ја лани беше, не е лошо само досадно, ја бар работа од 7 до 7 Ке издржиш ке пројде, само напред
Не сме, слободни луѓе сме, бадијалџии... @RAF Camora Добар ден и тебе, ја добра су, ваму кај мене залади, невреме фати и сеа седа гледа шо имат ново по форумов. Барај работа, колку да не седиш за џабе, а така и времето ќе ти врвит.
Не шетамо јоште само до маркет бемо и тој на брзину. Днске средувамо по дома, двор и гаражу, берешемо јабуке и ск ќе вежбам. Ќе ви прату слике не е проблем. Не врне ск 26 степена е. Ти благодарам и ти исто.
Проблем е што помалко од 1 месец ќе седу туј изгледа. Такој испадна морам да се врату порано. За работу ќе видимо што ќе биде.
Куде вас врне ск? Дошло е надоле. Само да не ви прави проблеми, ќе преврне од јутре слнце ќе ве огрее.