Зошто бе дечки не можам да го преболам... Не можам да го видам додека е Македонија а тек кога ќе оди во Германија ќе умрам од тага... Филип бе..
Само некој таков период е, си се навикнала на него и сеа не ти е сеедно, знам те сфаќам и јас во такви периоди су била, ама па сеа коа ќе се сетам ми се .
Немој да сте тужни ќе биде све како што треба и како е речено. Сс силу ништо не бива. Само без нервирање зашто да си га уништуеш живот, повредено е твоето здравје него он. Затој @angelche16 продужи без њега ќе си најдеш некој кој ќе те поштуе и сака.
Бемо на кратко по маркети да пазаруе деда не сам јоште шетал има време. Днске работимо по дома и ја вежбаше малко да утепам време. Тебе како ти помина дн?
Ме потсетуваш на една кумановска песна, ја слушавме во друштво порано. Ми ја разубави вечерта, се изнасмеав.
@La.loca труду се кд не можу да помогну бар да охрабру сс зборови. Туј сам на кога му треба разговор ако му олеснуе на душу. Ти благодарам на убавите зборови
[ Тоа е знак дена нешто многу поубо те чекат во иднина. Не тагувај! Допрва ти идит твојто време... (Никој да не знае, пст- ја ќе ти места едно детесакаш за Австралија или Охрид?)
Јас станав пред пола сат. Убо се наспав. Вчера и денес свежичко е поубо се спиеше. Ти шо прајш, како е?
Ја ништо досадују се. Од 7 сам станат не можу да спију много е вруќо туј 32 степена. Од 7 до 10 вежбаше да утепам време. После ако залади може ќе шетамо. Јоште врне тамо?