Добар ден и од менее Денов ми почна расположено со полна пареа, па и ова расположениево ми е на ниво Во 10:30 станав, незнајв кај су, ме утепа соној. И ја немојв да спија, жешко ми беше, овие мојве дома плус летен јорган си зедоа, ја така ко лиљак бев вкревет, ме греј мене нешто, само незна што Другови ви праќа од енергијава позитивна, денеска од вишок е имаа @RAF Camora не врнит сега, ама гледав на промнозава, најавено е дожд до сабота. Ама ако убо е, дождов бериќет е.
Не сам јоште шетал кд ќе шетам ќе ставу. Овој е од маало сликa. @stetoskop Едвај гу прикачи заебава ме телефон.
@RAF Camora ево Рафче јас дома пред малце се вратив станав во 7 и пол за на вежбање вежбав 2 сати умрев. Денес се превежбав а не смеев да вежбам многу дек имам добиено и ми се слоши малце, и сега ќе поспијам...  Ти добар ли си?
Ништо ск одмарај малко претерала си и ти како мене. Ја сам аран и ја вежбаше и ск сам како износена кокошка лежу на кревет.
Ќе се среди ја мислу дека август ќе биде пекол. Вамо е много вруќина има едни Руси у комшије само седит под сенку и дељат га пиво.
Ќе си носиш сс тебе два поголеми камења кд ќе дуне ветар да балансираш. ПС: Зеза ме телефонат ако не га искршу од нервозу до дек да си отиду дома значи јаке живце имам.
Аии кај да најдам толкави камења. Или да се врзам за некое дрво. П.С. Пополека со телефонот шо ќе прајш без него.
Немој за дрво само ќе те однесе сс њега. Најубаво седи си дома да не те мислимо. Ништо после ќе се чуду што ќе праву. По сто пути пишују и само почна да ме одјавује. Забегал и он ко мене.