Здраво на свите. Наспате ли се? Што работите? Ја не се наспа ич легна у 5 стана у 7 саат ск се спремам да вежбам. Труди се да си га испуну време затој што надвор е топло. Плус поминују низ сензитивну фазу. Гледате како га испуни ветување не ве забрави. Имајте пријатен и убав ден пријателчиња
@RAF Camora Здраво Раф Ја се наспав, цело сабајле врнит, тек сега прекина дождов, и налет то вода немаме . А, имав план за денеска да ја среда собава, незна кое кај ми е, коа ми треба нешо ќе расфрла све и сеа топ е собава. Времево есен , улициве све вода се. Само шо напрајв чај, ејј во јули чај топол да пиеш Убав ден
И ја цело лето пију само чај и цеден сок. Много е вруќина вамо не се спие. Разбуду се мокар и цеду гу мајцу. Претера сс вежбање повише трошу калорие него што унасам.
Не сам шетал умори ме времето од што е топло и вежбањето исто. Кд ќе се врату само ќе спију овдеј не се спие.
Треба да отиду да се разладу ама јако е слнцето ќе изгору. Ај мош ќе се оправи и куде вас време па ќе ви дојдемо на одмор.