Аран сам смири гу кашљицу малко од малко пију чај и Тајлолхот и подобар сам. Куде тебе помина ли жута тачка? Стаљаш маст?
Ајде добра ноќ пријателчиња. Или не сте заинтересирани или ја не сам интересан днске трето нема. Имајте слатки сништа.
Здраво на свите Ја и днске ненаспан. Што од кашљање и од топло, а и заради глупу главу. Едвај чекам да се врату дома да се наспију. Вие како сте што работите? Имајте пријатен и убав ден пријателчиња.
Ја сам чудан днске. Почна да мислу дека сам баксуз, дојде туј почнаа пожари. Наќске изгоре и ја ама сам си га направи пожар у мене и ск ќе видимо што ќе биде. Овај последња реченица е фигуративно кажана.
Ејј уживај дур си таму, ќе бараш назад ко ќе дојдиш овде. Секоја промена е добра. Еве нова една шо случајно ми се отвори а заразна е:
@stetoskop намачкај се сс синопен или течну пудру. Нема вамо комарци и они бегат од топло. Добра е песната. На топлото тешко е да уживаш. Сал се препотују
За комарци едно решение имам само. Пред да легнам да спијам згасвам сите светла во соба и вклучвам блиц на телефон или само да е вклучен телефонот колку светло малку да имат. Сите натрапници ќе поминат пред тебе, и лесно ќе откриеш со кого друг ја делиш собата. Па тргвиш во напад и ги бараш еден по еден.
Ma ja nemoga da ga vidu ,sitan nekoj a zui mi na uvo.I mnogo pe.ercast -apni vamo ,apni tamo....nema da zeme na edno mesto da uape-da se napie i gotovo. Ovoj za sinopen-ke probam tnx