Паметно ти е тој. Ја па кд беше дома и ме апет ќе стану и све ги потаману сс книгу или тетратку ги тепам. Најефикасна ми е књигата,, Борба меѓу Христа и Сатаната" сс њума највише утепа. Па тј комарац лаком некој од лаком дол ќе да е. Синопен и пудра помага или мачкај се сс ракију.
Леле и ко ќе го замачкаш на ѕид. Еднаш убив еден и крв испрска на сите страни. Дотогаш никојпат крв не прскало, ваљда голем беше.
Много пресисал тј затој. Ако замачкаш такој на ѕид комарац сс влажну марамицу пробај да исчистиш или ако неќе такој раствори сјај и ракију у воду напрскај малко и избриши сс стару крпу.
Ви муке сс комарци имате, ја сс мигрену Исцепи ме цел ноќ не спа, и еве још. Како би си гу легнала сг, да спушту ролетне и да се комирам до сабајле. Далеко е 4 сат :/
Другите не не дружит днске срамует се изгледа или јоште спиет или шетат. @Rama куде си загрижимо се немате дугачко време.
Ја па цел ноќ кашљам, или поубаво да кажу лају како селска џукела у ниедно време. Имам си и муку сс стање од типат на прве четири букве од твој ник изгледа префати ме тај болест. Легни отспиј.
ахахах дадесва ли ти дијагнозу како онај што кружеше по нет 'Кашла како куче' А болести од тип на љубав, ега сви да не зафатив и све ке биде боље ))
Не овуј дијагнозу ја си гу даде затој што кд ја да почну да кашљам комшиско куче почне да лаје и такој терамо у дует до сабале.
Neee, nemoga da mackam sinopen,u fastan sam non stop,pa da ne sam sarena po noge. Ti jos li si kako kutre?
Како загар сам може да ме носит на лов да им лају. Најде лоратадин ќе пију пред спање. Ск иначе сам у ситуацију како @angelche16 да изгубу пријателку затој што сам искрен.