Ајде имајте пријатна и убава вечер и добра и мирна ноќ пријателчиња. Извинете што не сум расположен да зборуваме на дијалект
Oф... Рафче не ни требаат таквите.. Да не се секираш воопшто, знам дека е многу тешко ама мораме и јас и ти да се навикнеме. Не имаш нас не се секирај те молам.  Ќе сфати таа личност што изгубила ама ќе е касно..
Не, ако си прав нема да премолчиш туку ќе кажиш мене ми викаат право ме боли некогаш ама воопшто не се лутам. Ти си направил добро. Ќе ја сфати грешката.
Здраво на свите Ја цел ноќ не сам спал ск ќе иду да вежбам и такој. Како сте? Наспате ли се? Што планирате за днске? Извинете и денес не сум расположен и не сум во состојба да ве дружам. Се надевам дека нема да ми се налутите. Имајте убав и пријатен ден пријателчиња. Поздрав и секое добро
Добар ден луѓе Шо прајте,живи ли сте? Ја си дојдов од одморот.се изнашетав.потрошив ногу пари ама ако наздравје нека ни се.ич не ми е гајле. Китките ми се исушиле од сабајле садам нови китки и пуштам ногу перални да вртат. Ај убав ден имајте си
Здраво на свите. И ја едн пут да се наспију како човек. Днске да не шетате негде или време не е за шетање? Како стe днске? Наспате ли се? Што има ново куде вас? Имајте пријатен и убав ден. Поздрав и секое добро.
Ај д.јутро и од мене и ја сам се убаво одспала ,с'г кафе па давиду ручак што како Како си ти друже,мускули ок ли су?