Раф ти се изнавежба фчера и после ѓоа бебенце си спиеше,шо убаво. Денеска ја су пензионер.не перам у недела никоаш.по дома у пижами цел ден це излежавам.и поручек че оам на село кај свекрвица да ми дае некоа китка оти терас'та ми е средно жалосна. Ни сега станаме од спање и оти ја су помала че морам да оам леб да купам за да се јаде нешто
И јас сега станвам. Шо беше ова спиење... одпојќе. Недела денес, ден за одмор. И ден за прекумерно јадење.
На здравје нек ви е кафенце и доручак. Мускули су добри малко болит ама днске продужују, надвор е топло и не е за шетање па ќе вежбам па.
Ај да ве поздрава и ја Сабајлво ме вика за Охрид да ода, ама некако не бев и уште не су така расположена. И сеа падна договор за на манастир да ојме, и ќе ода. Мајка спремат ручек, па чека да јада. @Bitter-Sweet да не дружиш често, шири ни од твојата позитивна енергија @IM.TMKQ ваму пукат.
Седнав лубеница да јада, се изнаголтав семки. Е зато мраза лубеници, оти требат да ги треба семките, не можа, ме мрзит. Сега еве после не зна колку време се кандисав да јада, мерак ми беше.
И јас заедно со семките јадам. Ништо во отпад не фрлам. Се чудам некој како мојт семка по семка да ги ваѓат.
@IM.TMKQ јас се уморувам,со ноктињата едно по едно вадам семче.и на крај проверуам дали има некое останато.и коа су сигурна одма г'там.затоа ми е ногу уморно јадењето на бостан
Dobra mi e ,ja kolko mozu da vidu nema vise nisto ,e s'g drug ako mi najde maanu-njegov problem Lele muabet mi e za pred kuma