Не пију ја кафе затој што ако ми порасне опашка што ќе работу после? Ќе га врту марамче ли? Пред спање само едну приспивну песну и како бајче ќе спију.
Ај здраво и живо другари мои Море ејјјј шо беља работа ми отворивте еден сат ве читам,да не пропуштам нешто @makedonkamak По сто дена стигнав да ти речам дека сум арна,ти како си? @La.loca Бев во едно село во твој крај,некни во саботата на иселеничка забава со странци,и се изнаплачив како шо сум вака матуфа цела преемотивна @RAF Camora другар еве сум сега,ти како си,како си врвиш? @stetoskop еве ме сегаа,шо да прам мерак ме фати да гледам јадења и да лифкам
Ами кога не не дружиш подугачко време такој ќе е. Ќе читаш какви глупости сам тропал. Ја ск сам ни на небо ни на земју. Ако биде све како што треба ќе живну и ја малко. Што имаш друго да се пофалиш?
Ќе се средиш,вервај дека хaос е сегде,нема ништо за фалење...освен дека не ми иди умот,ама то е стара приказна
Здраво на свите Ја стана јоште у 7 саат жива вода како да ме бањале наќске. Много е топло. Вие што работите? Наспате ли се? Има ли нешто ново куде вас? Имајте пријатен и убав ден пријателчиња.
Ја уште поспана су, жешко ми е Бара занимација нешто, ама некако покрај празников денеска, ја уште еден празник слава Мрзовден, ми тргна понеделнечки Ај убав ден
Јас па стана во 7 и пол дур се спремав дур тргнав на вежбање и пред пола еден сат се вратив ухх и ми се спиет ама да јадам нешто
Планирам од септември ако факултетот ми даде малку слободно време. Задоволна си од услугата? Има тренер кој те насочува или сама бираш што ќе вежбаш?
Ќе се фрлите на вежбање? Ако такој треба. Овдеј топло е па немам што да работу па по цел дн ги мучу справе.