Јас вчера не бев добра и затоа не ве дружев. Легнав во 12 и пол ама цела вечер не бев ич како шо требит
Здраво на свите. Ја наќске сам заспал сс телефонат у руке. Сабале не можеше да стану како у кому беше .Од вежбање свако кошче ме боли како некој да ме ргал у ребра. Наспате ли се? Што работите? Што има ново куде вас? Како сте? Имајте пријатен и убав ден пријателчиња.
Јас добро иначе, ќе се спремам за на плажа. Само да не заврнит.. Сега гледам серија на фокс, репризи, ко ќе пропуштиш епизоди ќе ги чекаш репризите. На кафе не знам да гледам ама ќе најме некој, голема дружина сме ние. Убав ден сите да имате.
Кај нас шерпа се вика тоа тенџерето за ајвар шо го спомна. Ај добар ден и од мене. Наспана,дури грбот ме боле од спање.садеви измиени.кафе испиено и сега ноге у вис.дремам на моб. Ви шо прајте?
Имам туј статичан точак ( дневно најмалко 100 км поминују), имам ленту за трчање и справу за вежбање стомачни мускули. По мое си темпирам вежбе.
Па немам којзнае какви мускули, ама сс вежбањето много ги затегна мускули на ноге. Не претерују много затој што замисли грамада од човек сс 196 см сс широки рамења, па јоште ако се набилдам ќе изгледам ко горила. Још да удру нуларицу на главу.
За затегање на мускули сум за.но за горили луѓе ми е ногу не убаво.си викам оти некои си сакат толкави да се.грозни ми се дури