Дај кажите ми како да појдем и ја у теретана (зш фитнес е за пи*ке) а да не ме мрзи? Пошто дома неам место да живим а не па да вежбам.
Кој баксус сум значит..се спремав се за на плажа, излегов од дома, терам по патот и на пола пат почна да врнит.
Како ти се погодило? Јас , така пред некој денсе спремавме за Струга и на крај дома. Друштво, арни сте? Јас да ве позз само @RAF Camora Се навикна ли, друже? Каснам со прашањево и не сум во тек со темава.
Ич не решавај, све ќе бидит топло натаму. Мојт да ојш кога ти душа сака.Само во 2 саат не ој оти ќе изгориш ногу.
Така најавија, ако не су грешка. Ако некој пратит метео, нека пишит, океј. @RAF Camora Раф, баш те фатило вруќиниште, овде кај нас- променливо и непресметливо
Мачкам и то по 3 пати и пак морам да се вцрвенам. Дури да фатам малку боја, единствено шо ме спасвит е максимум по еден сат сунчање и под сенка после.
^ја првпат на одмор не поцрвенав а секоаш црвенеам.ама 5 дена се со пејска се мачкав и под чадор седев
Здраво на свите Куде сте? Како сте? Што работите? Наспате ли се? Ајде имајте убав и пријатен ден пријателчиња. Поздрав и секое добро.