Само заради овуј тему и по некој член још не сам га фатил путат под ноге да си иду од форумат. Само карање само расправање, ништо ново по другиве теме.
Право да ти кажам потоини течат од мене,умирачка е овде.Треба дом денеска нокти да си правам ама не ми се излегува ич од дома.
стој тука.. ќе си прајме муабет Ти па.. нормално ко збораш со луѓе за различни теми, дека ќе има расправии. И во реалниот живот така е.. И јас се расправам со луѓе на форумот, ако за нешто не се сложвам, ама нема да се откажам оти не мислеле ко мене.. Ехее.. онде има теми кај шо од 'кур*а' не ме имат поинаку кажано, па ме заболе патикава
Ехеееее,колко ги има заврзламе ....затој куде ти е ок-там ќе си седиш И немој да зезаш шефе,седи си туј-видиш дека сви те поштуемо
Ја седам на 4-5 теми на форумот и толку.синоќа ве читав и се изнервирав у таа тема.ниш не искоментирав и толку. Тука ци седам
Вие па сите за тепање! Кога ви е роденден, по една боксерска вреќа да ви купам? Буфтајте после во неа.. ко ќе ви се ску*чи од нешто