Да во лето со сонце и виножито да излези ,абе милина. Јас сакам ко че врни со шатор да се шетам по дождо.
Здраво на свите @La.loca ни една неќе слепац како мене. За Германац ќе треба да га шверцам. @stetoskop си имам муку не е дека бегам од вас. Нема да ве дружу ни у наредните днови. Да не се чудите куде е овј слепац. Реши полка да се дистанцирам од форумат. Ах тие проклети поплави... Нека ве чува Бог и Јован Крстител да сте ми живи и здрави сите се да биде во ред. Имајте пријатна и убава вечер и мирна и добра ноќ.
Раф мојт некако да помогниме, ако треба знаеш дека тука сме. Оти да се дистанцираш, шубо се дружиме овде
Луѓе мои златни ај добар ден... Ме немаше некој ден,ама сега ќе ме има Шо си прајте вие? Оти да си одиш бре @RAF Camora ???
Сама не знам шо прам. 12 сато врви ич не ми се спие преѓе со бебето сум заспала и сега ќе дремам ко шута некоја до кузнај кога тука и на фејсбук
@WildMk @stetoskop @CaraMia Елајте си ваму.таму ногу страшно стануе.темници е у таа тема.да се разведре малку па па це вратиме таму
Фана еве ме и ја че те дружам.гости до сеа имав.расчистив,си заминаа и сеа че подремам малку тука и ци легнам.утре недела па цел ден це излежавам по дома
Нема разведрување за мене денес! Се изначитав глупости! Чудно ми е како Македонија сеуште постои! Скроз сум разочарана денес.. ама здробена....