Пробај пак кликни.. не вервам дека тебе те банирале.. ако некој го банират, јас сум прва на список.. оти многу кажвам то шо неќат да слушнат
Мене испод просек ми е просечниО Туку шо ќе ти велев...ме шашардиса со просеков...а ти чупе баждариш просечно колку збораш на форумов еве од око дневно?
Не мор шо се лутиш аЏеле пу пу полајт е темава,ај да не ја урочиме пак пу пу,ојдов јас во мојава странција на уживанција,да си легнам на перниче бело да се разбудам пресна пред село весело и лепше од мог Париза.
Ај автокорекција поубаво од мал Паризко ќе те носи патО под Пелистерот попрашај за то место ако имаш фазла време.
Важи после да ми кажиш што ти рекоја,ова за мал Париз да не се разбериме погрешно,не за мене,за мене уво ме заболе шо зборат
За тебе не питуам.забрането ми е.анонимност си е анонимност Ти у тиквешијата питај за мене слободно.че пијме виски
Ги снема сите.изгледа у трета смена че продолжиме да а лафиме.ама таму покултурна че треба да биам и да пишуам.тука смеам.таму не ме разбират
Ај па и ти јас те чактисвам Оваа ноќ не е се ко шо треба ко во твајлајт зона да сме,како тргна денов тука ноќва помутна бидна. Лека ноќ ја поздравив и Стетка онде,да не сум покуса и овде.