Ејјј.. Одамна не сум пишала овде.. Извинете навистина. Како сте? Овде многу ми се изгуби @RAF Camora Кај си Рафче? Ни фалиш. Како е во Германија? Бацки до сите
Па за јадење лафите Касно е бре за јадење Туку каижте ми има ли некој 20 години од вас,да ве питам нешто?ѕ
Здраво Туј сам ретко се пуштам на форумат немам желбу и вољу да ви пишују и не знам искрено што да ви напишу. Извинете немој да се љутите не ве забрави. @angelche16 добро е вамо још малко и ќе си дојду куде вас. @Alishan30 прашај ја сам туј негде сс године. Имајте пријатна и мирна ноќ
@RAF Camora дали на 20 години може на човек да му е сееден животот.и да му станал досаден? Прашање кое многу ме мачи
Добро вечер. Докторке нека не те мачи прашањето, одговоро е дека не можи и сама знајш. Шо ти текна то да прашаш?
Добро е.не сум размислувала само јас вака. Истото го мислев.но неможам да се докажам у една тема Фала ти Фана
@Alishan30 ќе ти одговору искрено и не ми се љути. Мене искрено ми е досадан животат, но тој не значи дек не ми е мил и не ми се живее. Труду се да си га направу подобар ама не бива. Затој што сам искрен много си пату. Од другу страну имам психолошки притисак од блиски. Страдам и од депресију и анксиозност. Имаше турбулентан период пред 2 године. Овој ти га кажују најискрено.
Тука разбирам дека имало причина и затоа е така.не те укривувам.немораше да бидеш најискрен.фала ти и извини ако ненамерно те дирнав со прашањето. Во една тема се рчнаме со едни девојчиња на кои не им се живеело на 20 години.и затоа се стресив.без причина.верувам дека кај тебе се исподешавале некои работи и затоа така размислуаш. Ама за без причина-тоа неможев да го сватам Раф Се поминува.верувај.од искуство ова лично
Затој напиша такој. Има разлику од да ти е досадан живот и да ти е сеедно. Мене ми е досадан ама не ми е сеедно. Труди се да си га направу да ми биде интересан и подобар.
Тоа се разбира дека не е нормално без разлика колку години да се во прашање, тука мора да има некоја причина за таква криза.
Раф ти си карпа човек.признавањето те прави посилен и верувам дека се ќе се среди Би те гушнала силно сега.камоли повеќето луѓе на твоја возраст да се како тебе
О не, уба работа, каква важна, одамна не сум пишала, не дремев по форумов во последно време. Навистина извинете, ќе надохнадам. Сега сум тука
Здр људи како сте моментално супер проаѓам у Македонија на одмор стварно има што да се види посебно Охрид одлично пројдов вчера се вратив инаку живим у Италија може чудно ќе биде ама ич не ми се иде назад позз