Сеа го спремам,инаку ептен е убо,замрзнато мешано овошје(јагоди,малини,капини),млеко,бадеми и индиски ореј и 1 лајче кокосово масло.
Здраво на свите. Слабо пишуемо у темуву свите се изгубимо. Осети га и ја македонски дел од пеколот. Што работите и како сте? Што има ново куде вас? Имајте пријатен и убав ден пријателчиња.
Ти благодарам на убавите зборови за добредојде. Врати се и да ви кажу нема разлику од тамо и туј кд е вруќина у прашање. Како си и што има куде тебе ново?
Лелееее,новости ед'н куп ,и све су ок ,осим 1 ,ама не зависи ништо од мене .Што мога-помогна ,од туј натамо .... Него,што си купи ти од ,,странство"?
Не зависи све од нас затој не се нервирај и секирај. Ми малко можемо да направимо да сменимо нешто. Купи некои пртаљи не сам купувал много за мене. Ич неќу да иду у шопинг ама морам понесеа ме сс њима и одма гу доби носечку позицију (ја да им ги носу пртаљи).
па тој дека се утепуеш од вежбање-затој су те викале да им носиш кесе Што убаво га пиша овој ,,пртаљи" -просто да добие човек жељу да иде да си купи некое пртаљче
Знам дек е затој. Ск сам спреман да иду сс девојку у шопинг кд ќе накупуе камион пртаљи. Едн вид тренинг беше овој изгледа.
Мељање не много ќе ми се фати глава ќе ме разболи, а за мешање да ме видите како мешам ајвар сваку годину ќе ме викате. Ако прсне од ајварат и ќе заиграм малко.
Јас им откажав љупење пиперки, само печење и мешање. Ноктите после цели требит да ги исечам. Ама ме поштедвит и мајка за моја лепота. Немам тука збор.