Ај добар ви ден друштво Како сте? Ич не сум во тек ни шо муабети прајте,ни ништо,поќе време ме немаше @RAF Camora & @stetoskop зошто ви сум вас,денојве сум многу нервозна,нејќам и вас да ви ширам негативна енергија
Такв беше и ја кд вие ме тражите да дојду да ве дружу, а и ск не сам поаран ама труду се да ги орасположу другите.
Ми фалеше мор тро(не ти прам лице,жими се ) И зошто си лом? Како да не,лом че била...ела че пијаме кафе и смути заедно,одма че се расположиш
Абе зошто сум лом,како не знајш? Цел форум од вчера го пукнав со забиве мој дракулски згрешени шо ми ги напраја до Австралија ме разбраа Милион евра да ми дај некој сега нема да ме расположи Амааа,ти вредеше зборо,дај си ај едно кафенце,турско и горко
На шалу га напиша овој. Доста ми е од каранице. Малко ми скокат по ганглије на форумат. Овај тема е лаганица, туј ви пишују само за да одмору мозак и да ве насмеју малко ако успеју.
Ја днске сам на патлиџани само гра не сам варил , да не се батишет патлиџани за џабе ли ги мкну кофе да ги наваду. Два пути ќе се вари гра едн пут у тенџење, а после у стомак. Наќске ќе гу палимо тешку артилерију, ако проработи хаубица.