Леле фала ти стварно морам да имам некој резултати да не сум како трупче ама комбинацијата ли беше стварно неуба хаха
Морее јас и ти најголеми плати имаме овде И @makedonkamak и таа исто. Ама ја немат денес, а телефон нов сакаше.
Море како ќуран некој се ѕверу овдеј да ме праша некој за што и ја не знам. И очи испорасипа ќе треба тегле за ајвар да носу на очи.
Мене не ми беше толку колку шо ја напраја неуба. Можит маичката да ја промениш, некоја поедноставна, ластик, припиена и на рамчиња, топ ќе е.
Ч Чути аман... Уште годинава да не сум работела а шубо ќе тргнев некој динар за сега со хоров шо ќе одиме Хрватска во октомври..
Оо шо убо. Јас пак цела година викав ќе одам на работа летово и на крај се откажав. Преферирам легачење по дома.
Јас стварно морам да одам батеријава ми е при крај. Обавезно ќе дојдам и повеќе ќе зборуваме. А и да легнам, заморвит ова вежбањево
Пазете сс кога договарате работу. Мене ми дужит 50 евра 4 месеца и јоште не ми ги исплатиле. Затој памет у главу.
Тука сум, како што е редот, ајде да се собереме на лаф - муабет. @coki35 Другар, оти не сакаш да не дружиш?