Обично се трпам.ама овоа денеска беше врв.има хроничен бронхит.одвај дише.му давам апчиња-одбива.му давам упат за у болница -одбива.и на крај ми вика "не пиши у картонот дека одбивам" Епа му викам:се ќе напишам.и почна да се дере Аааама па.ми прелеа чашата. Ме третира ко г.мце,значи
Не е работата да трпиш, се си има своја граница, нели? Општо, тешко е да работиш со луѓе. @coki35 Не знам кј ме однесе паметов за јадење, овие денови се нешто ми се пријадува во ниедно време.
Ја све те разбирам ама сс пијан човек не можеш ни сс убаво ни сс лошо. Овој ти га кажују од искуство затој што много муку имам видено од пијан човек.
Знам црвен нос и крвави очи. Расправља се како помал сс такв ама не беше он крив муку си имаше и кд ќе се напиеше не знаеше што работи исклучуеше осигурачи за струју и још много глупости.
јас разбирам дека е така али сите имаме работа со луѓе, со разни луѓе , со пијаници , со наркомани, со разноразни будали и мора да се помириме со тоа , или во спротивно треба да престанене да работиме со луѓе да си земеме овци или крави и да си ги пасеме негде во природа.
Не дека јадам нешто многу, само меракот да ми помине. Обично после 20-21 часот ништо не јадам, овие денови не знам што ми се дешава. @coki35 Не се дебелам ама ич, не сум ни по јадење многу. Активна преку ден, навечер шеткаме со дете и така , тој ритам.
викни обезбедуванхе нека го исфрлат надвор и решен проблем што потреба има да се расправаш со таква будала.
Да те викнам тебе да се справиш со него Пробав со убаво да го фатам.ама не биваше ич.напна и излегов го остајф сам да си се лече.он 120 кила има и е ко џин спрема мене (метро и жилет и 65 кг) Следно штом че ми се појаве одма викам полиција.ниту еднаш не дошол трезен.и не сум дужна него да го трпам.ти му објаснујш он сила покажуе. Поарно овци да чував бар со нив поубаво це разберев
Некогаш немаш време да регираш, соодветно. Мене ми се има случено ова- постар човек во години , му текнало, зел камења и фрла по прозорите и вратата од канцеларијата кај што работев , јас. Револтиран бил од стечјниот управник од другата канцеларија. Додека дојде полицијата, јас можев комотно да настрадам. Да си немаш работа со такви изопачени умови. Не знаеш што ќе им притекне во мометот и како ќе и реагираат.
^погледот му беше матен.незнаев шо че скрши или недај боже да ме удри.картонот му е богат колку кршел и мавал.а ја па со такви будали си имам работа.една сречлија шо сум
@Alishan30 Уф, колку ме врати нанзад со дешавката твоја... Да се распишам до утре можам. Од убијци , киднапери, лихвари до расправи за едно дрво јоргован и трендафил, фалсификати и разни чудесии.