Тука сум.имам пенкало актрапид.ви само јајте.ја че ве глеам и че чекам да рипне шечерот и да интервенирам
Аааа вакво може посебно оти е 'жто. Пиев пред малку од рибизла сок,киселини ме изедија. Од ова добро че ми биде.фала ти шо ти текна
Ја уш малце че ве подружам и ци легнам.синојча ногу сонуав сонови и ваа вечер па не ми се спие.сеа се напив една лунерба и додека да почне да делуе тука сум.а после ако има нешто ѕвоинте ми.че станам да ве упраам
Ак сонуете неповрзани работи, тоа е знак дека сте заморни од секој аспект. Затоа одмор повеќеи позитивни мисли. Се ќе бидет океј.
Незнам Раф.ама кога е вака п'на месечина или тешко заспивам или глупости сонуам.синојча 10 сонови иссонував.се разбидив изморена.маж ми ми кажа и дека сум р'чела дури.а никоаш не р'чам обично. И јас бегам на сонови,или бркам некој или ме бркат.не памтам ни фаци ни зошто бегам
Ја обично легнуам и си спијам без да сонувам.ова вака у месец неколку дена ми е само.и не памтам.повише работи се испреплетени.немат логика никаква мојте сонови
Ја сам слушнал демек ако кревет е на место куде поминует подземни води од тој се санувало много. Ја како помал и месечареше. Моите клуч од врату вадија, да не излегну у двор.
Ја неверуам у такви работи за подземни води. За месечарење да ама за подземни води не баш. И ја каа мала стануав,шетав па ме враќаа у кревет мојте