@stetoskop фала ти за кафенцето со локумче арен е @RAF Camora не ми го карај,не чува овде сите нас @IM.TMKQ @Kacikakacika Абе ни ќе се среди ни ништо,една недела треба да чекам да се врати од одмор докторката,ич не ми се погодија убај ни за изглед,за ништо џабе парите,а таа ме убедва убај биле,јас не сум чоек шо се расправа ич,ама убо ќе ја подберам за една недела
Ти благодарам на убавите зборови. Ќе се среди се не се секирај и не се нервирај. Само да си ни жива и здрава.
Добровечер друштво. Како сте ми,кај нас денес убаво се изнаврна.па после работа едно 3 саати се изнаспав.вечер овци че броам хихихи Вие арни?
Тивко е.и повече сакам врнежливо од сончево време.сабајле радосна со чадорче у рака дури подскокнував по дождот.малку шлапкав оти реки мислиш течеа по улиците ама ништо страшно Раф и кај вас ли цел ден врнеше?
Скоро цел дн. Ичера и невреме имаше, па тој пуцање и светкање највише га мрзу. Среќа не отиде сс моите за Паланку тамо земја и небо се споиле.
Раф у 4 саат сабајле кај нас почна.со светкање,грмење.маж ме разбуди и од спална у дневна се преместиме.цела спална се осветлуваше. Не су знаела дека се плаши.пушти ролетни у дневна и снема и струја и спиеме до 7 саат