Пушти си серија дејче. Време ќе ти пројде тамн дур излезеш. Темава ќе га живнемо, не давамо да пропадне таќе лсно.
Ами шо не кажа? Инаку сум болна, грло боли, не можам да зборам, но за другар и такваќе доев на кафе- муабет.
и тоа тука бев блиску во канео ако идам во недела ке ти кажам да знаеш а и ти до тогаш оздрави да можеме пиво да се напиеме
Тетовчанче сум! Се познаамо одма по збор Ај со лесно да е, пиј сирупи и таквај работе за да оздравеш. Гушки
Ај здраво на сите да ви кажам дека ми е жешко и дека ми фали @RAF Camora фали неговито отсуство овде да тресне некоја зелена...
Мојт, без проблем. Ќе частам јас и пиво и пица иии се што треба. Убоо си помина ? Пиши кај шетна? @Miss666 Како да не те познаам, кога патував долго време натаму. Плус, уште се дружам со друштвото од тамо. Убав период од животот ми беше Тетоо. Не бива, ни сируп, ни ништо. Ќе си одам на брза помош сега, една боцка оти не се издржвит.
Ај добар ден добри луѓе Само да ви кажам нешто: На времето темава ја држевме на нозе ЈАС,@RAF Camora , @stetoskop ,@La.loca @IM.TMKQ и понекогаш @Scott Weiland Сега шо е ова,не се знај ни кој јади,ни кој пија,ни кој плаќа Ве ѓибам еј,не се лутете
Оффффф,јас мислиш нејќам да пишам? Ама немам ич време,шо од обврски,шо од нерви,да не е рајат чоек.....