@RAF Camora седи овде бе мерак ми е да читам кумановски се цепам по дома. Шо праите?Темава секад ја отварам ова време од денот не знам зашо
@Feminka22 Добредојде у темуву. Не ми е до муабет искрено днске. Од јутре може повише ќе ве дружу. Иначе не сам интересан ја. Немам мотивацију да терам мајтап.
Зашто не напушташ бетапа си еј Поседи уште малце.Ќе ти најдеме мотивација за мајтап шо се сеќираш ти, ехее на женски форум си дошол овде матерјал ќе ти најдеме кооолку ти душа сака
Не си иду туј ќе биду чат-пат. Иначе закључи дек сам тапа не треба да ми кажуеш. Само изгледа флаша ми избегала . Не сам интересан знам. Ја гледам ќе ми га сварите граат ви.
АГАХАХАХЈС епа не можам крај.Иначе на заебанција кажав дека си тапа хаххајс.Цела вечер гледам видеа на инста и се смеам прекинав малце сеа пак цепки
Знам дек затој такој кажа. Полка сс смеање ќе разбудиш некога и иди напиј се воду да не почнеш да штуцаш од толко смеање.
Агхахахјсја си имал смисла за хумор бе. Леле ги скратив ноктите скроз и сега тешко куцам.Таман се научив со долги нокти да куцам од телефон сеа пак проблем.Пиши-бриши праам. Ско не се корегирсѓ мидлењата би изгледале бакви иникој неѓаше да ме рсзбере. Сеа тек сконтав дека ФМП е фала многу пријатно или грешка сум Идам да спијам лека ноќ на сите убаво да нанате
Јас лежам, се чувствувам ко да ме мавнале со тава по глаа зашеметена сум.Не знам дали да си направам кафицу или не? I wanna your opinion