Ќе биду ваљда добар и ја некад у некое друго време. Не исправљај криве Дрине да гу исправимо ми Криву Реку најубаво ќе биде. Текна ми на вицат сс Босанците кд спомна дрину. Зборит Босанци за квалитетат на цигарете и онј што бил у Америку вика : Болан ти ниси видио какав дуван имају Американци бољи је од Дрину, а ти ту пушиш ову никакву Дрину. Овј други вика : Шути болан пушио би и Дрину само нек се више не пуца у Сарајево.
@stetoskop и ти ли од Куманово? @RAF Camora како цепаш брат ти се дивам јас нит знам да зборам а камоли да пишувам
Такој е кд имаш корења од Криву Паланку и плус тамо ми помина детство сс гилиптери. Срамота ќе беше да не научу.
Е све сфатив освен гилиптери Имам роднини у Куманово, доста време се немаме ни видено ни чуено.Порано кога се гледавме од што ништо не ги сфаќав само им се смешкав и да да викав. Само такој знам и можда уште еден-два ама ако ми ги каже некој вака не
Се заморив, торта шлакав едно два часа. Сега, реков да одморам малку со друштвото, тука. Ништо ново, само старо имат.