Пирамид дај ваму раката, договор ќе паднит А тебе Мерлин ак ти ја опчауша една ќе виш убо. Да сне ви го даеле езероно Уш еднаш вакви рабоќе не. (ова опчауша не знам од кј е, ама морав да го искористам )
Мрш мооооооооооорррррррр!!! А и да ми ја опчаушиш не ке напрајш лошо, секако непара можа да сопула сабајлево. И не нервирај се толку, шо се замараш аман, не е твоја работа то, ке си го зејме ние кога-тога. Мх, лепојка.
Мори Мерлинке виде со арно со арно и почна да се занесвиш. Море вас Стружани само стап мојт да ве опаметит, да заиграт па да видите. Еј откај си ти од Струга? Александра ја знајш? (стандард мОабет) Леле да ти кажам и мене как ми се спиет, почнав пак кафе да пијам, убо го имав откажано Ама слатко е пустинсково, едно немат да ми наштетит, м? Шо велиш?
Исто ко ја да те прашам тебе Билјана ја знјш? Или некој од Прилеп да прашам Менде го знјш? Ја знам иначе (знам појче такви ко неа, ваљда една ке се погодит) И да не ме караш ногу, зш ке ме бараш ти мене мор... кј ке најш вака на невидени некој лепојка да те викат? М? Мх, убајЦа
Амор,Мерлин и езероно ко ни беше надојдено ние не от се плашевме,абе појќе ни го имаше,си се радвевме! И кј вас ризик е да се сејт на платформа,мојт да завршиш во езероно,зто понастрана од Струга! И шо мор вие фини,ак сте фини птот под ноѕе и Финска да си ојте! Демек тие фините,ние лошите,зш ни љубоморет пошо кј нас имат поразвијан туризам,зто вака прает не од друго. И Ливинг,имав 4-ки и 5-ки математика кога-како, ама во четврта запнав убо и 5-ка задов за виша математика,зш знаев дека за факултет мојт да ми требит. И сега,ме прифашчате,аљ не?
Доста мор Теодорооооооооу, шо тук мешаш баби-жаби, ко од Охрид да си, аман Иначе ние не се м'чиме ногу, туризам ова она... нас секако си не сакет... вас шо не ве биват ич - вложвите во туризмот таму, м'чете си ја душата... мојт ке ви се исплатит некоаш... ама можда...
Те прифашчаме чим така било, ама да знајш да си одеше во писи помалу од сто поени не ќе изваеше на писмена, ене ја бичд нека потврдит ак не вервиш, шо дан лажам случајно? Ама те прифашчам, умно моме си, се осеќат по муабетон. Амор Мерлин не сте лоши и вие Стружани, само сакате да се прајте главни, а не ви стојт. А убав бурек имате, еф ви признавам, кај нас таков не се наоѓат. Плус и откај Џумкар фискална си купив
Не љути се,мор Мерлин пак ти одма! Комши љуѓе сме,аман,пак ак не ти се најт комшијана кој ќе ти се најт во зорт? Никој! И ојдов јас на работа ќе ве читам вечер пак,да си знајте!
Еднаш бурекот, после друго, заутре трето, и ко ке виш, самите ке си признајте дек не ви чинит ништо, ама ај, не сум дојдена да се карам овде, фактите си зборвет сами И плус како сме ви се нашле, абе да е глува земја, ве куртуливме ние, аку не признавате дек ко нас немат.
Ти Теодора немаш видено Ангел како се понашат со задачине. Си зборвит со нив, им се обраќат,ги персират. + нашиот тест математика го споредвит со камион шо поминвит на зелено на семафори,ак го утниш тестот е исто ко да те згазил камионот. После со NBA лига не споредвит,дек сме ние први во све.. Абе..циркуз е. Иначе јас со ќеф дек одам во Писи..не одам.Ама навика ми е станато,ко нишо да не сум напрајла цела недела ак не одам. Ливинг, го имаш видено Ангел во последно време? Ам море една фризура шо имат..афро е станат.
Леле не го имам видено ептен одамна, баш сакам да видам како изгледат. Закон чоече е Посебно го сакав ко ќе кажвеше со какви маки го завршил факултетот во Белград, ко ќе го опишвеше фичото од татко му и дека понекош немал леб да јајт. А си успеа сега, со љубов, алал да му е, ептен го поштовам. А вие Стружани, чоек со убо да не почнит со вас. Убо реков јас, стапот за вас само
Да ти кажам не ми е идол,пошо избегавам да создавам идоли. Ама и јас го поштовам многу,за некој работи. Паметен е,моќен е многу..ко империја да напрај со ова Писи. И битно е шо и нас сакат да не истуркат на прав пат,а не само парите да ни ги земит. Ама ме нервират ко ќе викат дека само електраши,медицинари се најјаки студенти. Немат врска,шодае нешто. Иначе Мерлин . сте и вие стружани тро непендек.
Мерлин мор не се нервирај, ни ојт муабетот нас со сите, посебно ван сезона Ај земај по еден бурек од оние долгине за сите, и идај ќе ојме на кафе во Ројал. Кафето од нас е, дан речиш скржајци дек сне, еф ќе ти го купиме ние. А ти бурекот
Ај важит. Еден ке купам и ке си го делиме. Ама од кј сакаш кажи, дек ние изобилвиме со убај буреци МХМ!