Шипинки каа деца ногу чај не тераа наш'те да пијме од домашни шипинки.го мразев тија чај.а ногу здрави се
А да ви кажа мене шо ми се деси Анемична сум и зедов боровници замрзнати од тинекс На земја имет вкус А обично баш благи се И не беа евтини
Знам, а и тешко ги собрав. Се избоцкав цела. Имам 100% природни јаболка( црвени, зелени) , круши, ореви и лешници. Собравме колку за ќерка ми. Давам кој е , за.
тие што ги носат таквите производи како боровници ко да сакаат човека побргу на оној свет да го попратат,скраја да е...што си изел си изел,на аутопсија ќе се види што било тоа
Боровонки мн.сакам. Има разлика во пакувањата во вкусот на капаните посебно, н ништо не личат, а и малините смрзнати. Пробај со аронија, има ефект.
Мајка прајше мармалад од модри сливи, јаболка и круши мешовина , едино тој го јадиме најмногу. Све природно, од овоштарникот на баба
Грозна ми е и таа, зедов и аронија и си реков демек че мешам за да маскирам Ама и овје грозни испаднаа Сега чекам калинки да излезет, и тие биле убај