калинките арни се само пустите семчишта во заби многу се пикет...а плод една трошка,мораш да заграбиш цела рака за да осетиш убаво...
Ако, ако, до небо би ти била благодарна. Компот- мераци. @simonka93 Мед, бадеми и семе од коприва= решен проблем, можеш и таан да додадеш.
Сама со дечкото бев. Документи носевмо по чуек. Ми се засвиѓа градов па препорачај ми некое место, сакам да дојдем пак.
Аронија од кам замрзната, уба е. Е некогаш се погаѓат некое на земја да мирисат ама зато гледај поголеми зрната да се, посочни се. Јас ја јадам, по две лажици секој ден, вкусна ми е. И цреши земам замрзнати. Ко ќе немат свежи, замрзнати ќе јајме.
Лелеее, не ме бива за мултитаскинг. Зборим со дечко ми и пишуем и ете некултура. Извини. Мислев на некое местенце за кафе, за храна, ваќе убоо градче ми излезе, само многу бе пешачка некултура, исто Тетоо мое.
Ааааа...Помодоро или Револушн за храну. А за да те видив туј на плоштад у центар-прву линију на тротоар да гу фатиш А пешаци су ти посебна прича-сами ти се фрљав на кола-нарочито куде џамију.Туј само у прву и пцуеш цело време
Бурек можит една година немам јадено..сега со муабетов сфатив колку време поминало.. Немој навечер вака со јадењава