Добро вечер Па за јадење да не лафите? Ја пензионерка су.не излевам вечер.иначе да ви кажам за панаџурот на 22 ри септември у наш'та дискотека Сузана Гавазова че пеела.значи стварно ненормална работа
^абе страмота е.чаше ломат и онака на излевање.овоа сеа врв че биде.па нема да излевам.на 19 ти е куку леле па мож нив че оам да ги слушам. Вие арни?
Арни, арни. Малку повеќе заморни и така. Докторке, мор грч ми фана мускулот на десната нога, сега чаре? @azzurro Најде филм? Како си вечерва? Вчера , никој не сакаше да се дружит со нас.
Ништо немам од наведеното. Ќе пробам топло- ладен туш ако нешто помогне. Цел ден на нозе и плус немирно дете. Веројатно од тоа е.
Ќе пробам и така, само да ми биде подобро. Благодарам за советот. Проблематичниот пациент ти дојде во ординација, повторно? ( баш ќе те прашував) @Alishan30
Само што ми се јави сестрата од работа.проблематичниот пациент шо урлаше и се закануваше кај мене од пред некое време.денес умрел Пиеше, имаше стентови на срце,хронична белодробна болест,одбиваше болница и се налути оти го праќав во болница.му викав дека по пат че умре вака со воа дишење.затнати му беа градите.и ете денес умрел шокирана сум.да ме послушаше барем еднаш.само еднаш....
Тоа е ти си постапила многу совесно и професионално од твоја страна и не треба да чуствуваш грижа на совест али те разбирам пак ти е жал
Јас само дојдов да ве поздравам и да ви посакам пријатна и убава вечер и добра и мирна ноќ. Ќе ве дружам некој нареден пат.
Нека почива во мир! Има и такви лица што здравјето и грижата за себе на последно место им е. @coki35 Шо се прајш важен? Ајде , идај на една пица...