Амор, ам јас и бес то те сакав, вака сеа зш знам ќе мислиш ти се приправам зш имаш ето роднина од шоу бизнис...
Амор, не ја видов онаја Мерлинкана не за друго сме се расчитале овде поезија на охридски начин ќе дојт да рецитират нешчо од Струшкине вечери на поезијана, не за друго за инет, демек не не биват нас за нишчо појќе од ними, како бе успевет да опстоет со толку љубомора не ми е јасно... Амор Сеси, ај на буква на буква да играме, која е првата буква па ќе погодвиме,м?
Е готово, ак кажам диди одма ќе знајт која сум, не кажвам. Ама баре кажав откај сум, Сеси ти ептен мистериозна си, ај не онакви се толку сеа и ти, не се прај таква.
Ми се мојт мор, ми се мојт Теодора, остај ги стружанине, абе ептен да се љуморело бре, осет да се немело, шо народ ќе беа
Аааа нет, другпат можда ќе се откриваме. Туку ова Стружанкава ја немат нигде, загина. Или се усрами зш кворум собравме, м? Сеси засега за Охриѓанче да те сметаме шо велиш а? Ти ојт јазиков, знајш да го свртиш.
Ај, мор Сеси пак за една буква се прајш, ам секоја буква појќе опци дават, ево Ливинг нек ти прерачунат или Бичд зш тије се појаки математичарки од мене.
Ам ако ми најте некој Климе мојт и ориѓанче да се сторам зш да не Алал да ви е, замаљвам од смеење Teодора ам` сега, зш толку да се тупело, се прашвам искрено, па мојт или можит дан не е исто или нешо друго имат неубо напишано?
Бегај аман Сеси, тие сезона ко ќе е в кајчиња спиет за туристи во сите соби дома да клает таму не те давам
Амор Ливинг није почнавме со славењево ам дан ни избегат невестава,м?! Види ваму Сеси за да сме асолни стројници требит по нешчо да знајме да ја фалиме момичката, а ти не оставаш без никаков матерјал...
Ме болит глаата од ногу смеејне, не ми се ојт на работа пак ќе глумам реума Ме убивте од смеејне ориѓанки! (ич не знам дали е точно ил не, ама се потрудив)
Ааа пак почнавте со чашитвење, како мор не знајте нишо, па малку дан имам пишувано по темине, ам` јас дан знам нешо за тој Климе, кој го знајт шо човек е
Е сега и’ го рече богами Теодорке. Ко ќе не прашет откај е момичката шо ќе гукниме? Ќе ќутиме ко некој мисирки Пирамитке одај ваму http://haiku.blog.com.mk/ имат уште хаику. Иначе арно ти ојт, ама глата се викат, не глаата.