Глаата=глата смеејне=смеење ориѓанки=охриѓанки, друго е во ред, ама ти го ценам трудот. И оваја Сеси пак ќе се бунит дек тупам јас со исправањево, ам разберите веќе еднуш охридскиов е ј‘зик, не е дијалект !!!
Ааа не, на бродон "Галеб" мојт? Одговорни за нашето забављање нек се тројцата "погоре наведени естрадни ѕвезди"
И осет да се немело, дојдовте на темана санкер ваша е како заседнавте морат вие да сте главни, не мојт друг нешо да си кажит, само вие да чашитвите, е после немело туристи, е немат! Јас одам да си бркам работа, од вас немат аир
Поседи мор уш малу, рано е уште, кај трна. Ев и песна ќе ти кажиме уш некоја Спојлер Јапанка 8 Тргни го чаршавон од маса и викни го шурана ми се играт пинг-понг Славе Клет шогун Славе купил систем со даљинско па се правит важен Галеб Бре галеб будала вратоломии правит за корка леб Галеб 2 Кој го спупуни галебон со отров за глувци сакам да знам Распоред Фенг шуино велит термоно требит да стоит овде
А мор требит да учам, имам за полагање, а јас овде охриѓанка се правам И шо вакви поезии, јас си најдов една за кочан Блонд, не си го гледи ногу коремо, да не се урочеш Имајте убава ноќ девојки, чао од мене
Ај ај оди чим таква била работата. Него кај спомна кочани, се прејадов вчера пред спиење еден голем изедов, тешко ми беше цела вечер.
аман ми е више од преѓеска седам на воа компјутерот се здрвив сеа ци лиегнам и че го глеам филмот н а1 од идинаис и пол (23 и 30) глеате го и ви
Ливинг, мор, види ја оваја Сеси није мш и бараме со кајче ем со пента ем со весла да е, таја не мојт да не истрпит сме ја заседнале темава, ајјјјј!
Шо мори Лино, ти че ни кажуиш дали да го глеаме филмо- е да знајш не го глеам и шо Е да бе, мш ми барале, оно за да дознает од к`ј сум не за друго, само на шпиунажа да се мислело
Сеси според ова шо ги владејт дијалективе, јас би рекла дек е негде од централна Македонија. Онаја како беше, си имет подаено раце од крајојве и се имет сретнато в центар, зато таја сите дијалекти ги знајт. По логикава, од Велес ќе да е. Тук не бе, не мојт да е од Велес шо зборвам Откај си мор кажи!
Абе многу охриѓанки ва имат шо напревте цела тема ја изнапишавте Јако ми е да пишам на форумов на дијалект ама само во темава
Зш мор да не мојт да сум од Велес, шо му фалит на Велес, само да се потценвело значи Абе не кажвам, ама ти шо се секираш, ќе ти кажам ко ќе идам Ливинг
Е, веќе да ти пукнит то шо не пукат, све бе погрешно да се сфашчало није искрено сакаме во градов да ја донесиме ко млада невеста таја да не вервела во искрени намери, ц-ц-ц !!!
Ким тоа од срецификоне дефинитивно не е битолски А Теодора, како да вервам мор, ко се знајт колку сте покварени
Покварени? Ова скопјанишчана само может да го речет за нас. Или Стружанине. Ил Велгоштани... Абе нек велет мафни ги, не знает шо е убо.