Амор, Сеси, кј виде ти дек сме покварени,м? Море муабет ни извавет, море од сегде да си од Охрид да не си, ради едно езеро шо ти љубоморет сите, смо лошо да ти мислет, тешко нас греота сме море не прајте така!
Абе дал Велгошти или Дрслаица, то не знам Туку ме зазборавте, а си имам работа , и веќе не ме спомвете, зш немат да видам, убо? Ајде поздрав, од Сеси македончето Спецификоне мор, јас не реков дека сум од Битола, реков дека ти не си И доста со тој Прилепов, човек дан знајт прилепски, право од таму го вадет
Ааа специфик ми каша еднаш од кај си Само се мислам дан ми рече од Струга или другото место, ама мислам другото
Ливинг, знајш шо нек дојт оваја Сеси летово Охрид и ко ќе си ојт ќе ја пратиме није, ама пак најубо е ич да не си ојт да ја напрајме сна охридска тука на лице место. И ја видов онаму во „Кафе-муабети„ онаја Мерлинкана, шо не идат овде да зборвит со нас, дан е љута нешчо иљ не ?
Јас знам Спецификов откај е, да кажам мор? Само дијалектот не ви го знам, ај малу поќе позборви претстава да добиеме Сеси печена е, ќе ја мажиме. на Мерлинкана кизнајт шо и’ стана, баш убо муабет си теравме и со нејзе
На мене и мислев дека то шо го пишам јас не личит на битолски. Ким од другото кај шо мислиш изгледа од таму сум Ептен е јако на дијалект сега требит некој од источна да пишит, јас ништо немат да разберам Ливинг мор, да не кажиш, зш да кажиш(личит на охридски ова? ) Дијалектов од таму од кај шо сум е многу сличен на охридскиот зато и ва разбирам шо зборвите.
Момички, јас си легвам, утре сум сабајле на работа, ви посаквам убав сон то значит да си го сонвите тој шо си го сакате и да си се разбудите среќни и весели и да ви почнит со убо денот. И да станите од постеља со десна нога, така да си знајте! Ај, ојдов јас, .
Убо да спиеш Теодорке, добра ноќ, убо да сонвиш и и ти да се разбудиш насмеана, и надвор да црцорат птици и да имаш убав ден.
Ким ај пошо си модераторка, ај те мољам смени го имено на темава ептен ми бодит очи. Да зборвиме се велит, кај се видело кај се слушнало зборуваме? Ај сега нови моди ќе прајме
Хахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахаххахахахахах МЕ ПРЕСМЕААААААААА Ќе го сменам за инетттт. Ама знајш, јас никако не сфаќав шо е темава не го разбирав насловов, никако не ми теквеше шо мојт да е. И после ко ги читав мислењава сфатив шо е работата, то да ти било: Да зборвиме на дијалект Убо ти текна требит да се сменит ова
Ќути Зозо, не може од нив на ред да се дое. Па сеа и името на темата че си го мењале ц ц ц. :roll: Ако го мењате че напишите да ЗБОРУЈМЕ на дијалект Или па у заграда на повиче дијалекти да биде напишано Ама не бива, ногу д`г че биде така насловот
Епа кога сме во поголем број што да ви прајме! Ев, ке сте вие од истокон да се јавите да се побуните да не го менвиме насловот! Па ако сте во поголем број можит К.I.M ќе се смиловат и немат да го менитт!
Еф сум јас, дојдов Напаѓаме пак? Овие источњациве се бунеја сме им ја опседнале темава, ај еве за ќејф нивни си ојдовме, ними сега нигде ги немат Да ви кажам право, најмногу мразам благо кафе, а ова сеа шо го пијам баш такво се погодило. Шубо ми беше ко не си пиев некој месец, пак ќе го откажвам, најозбилно жими све.