Шо се буниш мор,пак ти? Није вака јавно зборвиме за тебе, не преку ЛП па да е зад грб, шодае! И веќе потековте со тој бурекот, синкир није бурек немаме кснато,пак долг требело да е ...
Дечки вибратор нешо а? Ќе помогне? Кој сака да ве забрише бе? Абе играјте си вие, ја еве сеа го студирам кумановскиот пошо и тој ми е поише од интересен, па ќе ви се придружам за некое време, да не бидете сами. Ако ме примате да играм џамлии а? И ако не ме избрка некој по дома. Ајде по дома сите, шо е ова тука играње, да не зеам да ве размаам тука! Ноги, руки све има да лета бе! Мене битно ми го продуживте животот, најозбилно Ај до скоро се читаме, пошо со скопскиов не сум ич интересна
Интересна си мор зш да не си. Јас одма во умов си го прам со акцент скууупски и интересно ми е. Море да ми е да можам да ви напишам дедо ми како зборвит, ногу е смешен, ама не е ич интересно напишано ко ќе е, до акцентот е.
Како ма Пирамитке не си интерсна кој ти рече така? Те мамел некој ак ти рекол така. Тук да не учиш ти нас скопски шмизл сленг, за ко ќе дојдет тије летово кј нас ко ќе им вратиме на нивни ј‘зик вакви да останет ! Шо велиш, бидвит така,аљ не? И по охридски се велит да играм били (џамлии-примитивен превод мејд бај ми).
Фала ти,Џули и ти исто така плус и весела да ни си. Ам не имат нас сегде зш да не? И БЦ е наше дете, ова да се видит шо таленти од љуѓе сме и немој сеа некој да ме фарбат во плаво иљ да фрљате по мене со трња, зш ќе почнам маја-гери да мавам околу ...
Теодоро алал да ти е...ме изнасмеа!БЦ него како...се ум до ум,...тоа ради чистиот воздух и езерската вода
Шо сте се разгракале мори? Море море сето Охријџанки се накотиле во темава, со лопата да ги риниш. Кизне шубо платна белите. Кажувајте се дека сте од Охрид, че плачите влето 100 лични пораки ко че ви стаса за соби и за на гости.
Зш мор да плачиме,мојме процент да земаме од оније шо издавет соби за смествење Феминки, море смо неубо да му се посаквело на чоека, шодае ... Ова не смо козана да му пцојсат на комшијана, тук ќе излезит и сине риби во аквариумон,сине мравки шо му лазет по дворон и сине муви шо му зует,сине комарци шо го к‘сет,па и сине мушички околу сијалицана навечер шо му вртет... Пуста љубомора до кј ојт, шо би рекле није СТРАШНА РАБОТА!!!
еве дете со езерска крв, со сенс за бизнис, глеш шубо решение ти текна Теодора? Алал да ти е за процентиве И шо да излегуваме, овдека сето закочено и досадно. кај чојме? Дома најубо
Мори Бичд шо ти реков јас тебе, ај врати се назад неколку страни и читни,м? Еф го копирав текстов да не се мчиш да бараш- Ти мор Бичд убо шо дојде сега ми дојде една идеја ко те видов. Посакав да сум хакеришче ама ептен големо. И ко ќе ти ја хакнам локацијата и ак те видам дома пред компјутер закачена за викенд зш ти било досадно чаршија ќе ти дојдам, ќе ти го испијам нескафето и ќе те однесам за уши чаршија е така да си знајш. Јас ко бев колку тебе 3 пти дневно бев чаршија-еднуш пред часој, уш еднуш по часој и вечерта пак, .
Да не се врејчаме сеа со Ориѓанкиве чунки комши сне. Само да си им кажам нек не се силет многу зш че излезет Стружанкиве кај и да е.
Сега гледам темава е премстена во кафе- муабети, па поарно така одколку да се пишат само глупости колку да се билдаат мислења
Амор,аман смо конкуренција да се праело,пак ќе се собирале види ги бре ни претет вака јавно,ајјјјј . Ам шо не имат нас појќе,сеа шо прајме,м?
Ам не знам ја то, дал ни го сакате бурекон зш е бурек најубав ил зш е долг... кој да ви го најт крајот? Инаку вибратор мојт да свршит работа... ама за него да си свршит, пошо мене ни стапон од Драганче свит не ме будит од зимскиов сон. Нек ме простит шо ја спомвам во муабетов, ама морав, идол ми е.
Кј си мор,Мерлинке кучо млада ? Еј,ај не чепкај те мољам по осетливи теми,не мешај сега сексуВалност овде,зш да ти шепнам и јас во запеченине ојдов,тук убав ни беше муабетон иљ препуквењено меѓуградско,аљ не?
Такој туј ве префлија, ако такој ви треба, к`д не разумете. Може имам некоја грешка ќе си го вежбам кумановскиов
Оф мор Тео-букет, со мене на крај не мојш да излезиш, ама ај кажи нешо друго дек ојве шо ни идет на лето ке мислет дек се имаме грабнато и пусто се прајме А иначе за запеченоста, петок е мор денес, се постит, зато вељам не ојт работава... а во другиве деној пак ич не ми ојт умот, не знам шо ми е