Малеееее па ни га отворииле темата. :geek: Е ај саа да не претеруваме ного, стига беа тии маабете като да сте на пазар (на чат де), саа малко поозбилно.
ффффффииииииииууууууууууууу.... туп. Долетав и ја. Жглап. Искам да кажам дек ми е ногу мило шо сме бек на стари патеки и шо мојме да си јајме ла**а дур ни душа сакат. Ве подљубвам по малу на сВите.
Ам доста беше глумење елквентни господа , вака да си се разбериме. Ко љуѓе да си попрајме муабет , вака личит.
Елквентни бе Бичд зборчето ти е на место, се изнасмеав Сеа само уште да ми објасниш шо поточно значе Претпоставувам нешто у стилот „угледни“, ама сакам точен превод да ми даиш
Ја видов темава ја отклучиле и брзо да прашам, бидејќи стварно многу ме интересира. Како ќе ми го објасните зборот чоче? А? А? А? Ај сеа да ве видам. Се шегувам. Туку дај кој знае нека ми го објасни.
Чоче...Па да ти кажам право, првпат ка почнав да го употребуам, го употребував како навреда за некој школски, ако ме нервира А тогаш не знаев шо значи, ма ни сега не знам точно шо значи Сега си го сфаќам џоа нешто мало, ситно, демек низок човек, нешто како џуџе А сега го употребувам за мили личности, така од милост може да му речам на некој чоче Ако има некоа од вас некој постручен превод, нека се изјасне
Хаха , баш во стилот "угледен". Луѓе што цело време зборвет формално, литературно , слаткоречиво и фино.
чоче од кога го немам користено зборот го користевме како нешто забеган еден, глупав, изгубен во основно и средно ја се спрема че оам у веро да се сетнам малку и че апнам едно големо гироо !!! ај че ви пишам после успат ако си купам нешто!
Убо шо е отворена темава, барем тука да не пазам шо пишам на дијалект Ќе му врзам една-две на еден паметен абре да не знел да се понашат
Море жени шо е работ'та шо не пишите ногу тука а? Ве стра па да не ни а затворат темата? Отварам фемина глеам нема ниш ново у дијалектите, ц ц ц. ви навлегол страот у коските
Ах шо би се избила сега со некој бе Мерлин. Посебно со тебе зш демек сограѓанки сме. Ама пусто од кај да знам ја која е баш Мерлин. Можно е да се степам со некоја друга... Туку ај да си седам мирна.
Малееееее и ја как сакам да натепам некој... Малееее.. Дено ми беше ного убав, спремах си ручок, правих го со ного љубов,за на крај говедото да се мрште и да не му се ареса? И ка го питах кога ќе се навикне на мојто јадење вика никојпат. Кажах му арно, од саа веќе мајка му нек му праа се и ка ќе умре нек и оде на гробо и да чека од неа јадење.
Е значит како се изнервирав, се пренервирав веќе. Глупи се или шо е работава? Аууу и мене ми идат да истепам некого!
Шо прајте бе арни? Еф и јас дојдоф на темава. Хипи кој те нервират мор? Нормални се тие, како се осмелиле? Кажи кој те чепкат имам еден брачед развиотка ко ќе им го пуштам не ќе знает кај да бегет. Јас ја чекам другаркана да дојт филм да глеаме, ми обеќа уш пред две недели и не е дојдена. Ај да видам денес баш дали ќе си достојт на зборот, или пак нешо ќе ја спотерат Арно си ја викав тогаш да дојт имав и чипс и колачиња, сега само семенки од сончоглед имам да понудам, кризни деној се Ам сега кој и’ е крив, не е така? Ауууу море заборајв да ви кажам дек имам жолто цветче, види шубо е, санки некое герберче. Ептен ќејф ми прајт.
Друг пат викај другарки поблизу шо живеет, не две недели да пешачит момичето... не ти е греф? Со здравје нарцисот да си го служиш, за кратко и каранфиљ да се напрајт. Сеј ми со здравје
Hipi ne se skldisvi mor! izbi go ako mojs a ako e posilen od tebe ne cepkaj se.Living ako ne e stignata drugarka ti vidi javise so se imat deseno so momiceto dan se imat zaginato popat.i da si kazam deka mene mi e nogu smesen zborot kepce i aj kazite nekoja zamena zs ko ke go slusnam pagjam od smeejne. [mod-kirilica:2ajwog5u][/mod-kirilica:2ajwog5u]
Стигна еве ја ич да не се саклдсвите. Ја пуштив да ми раситнит пари, е така за џабе гости кај мене немат