Еве мор, ти кај се изгуби? Леле м’ка ми многу, не знам зш. Мореее живна форумов неделно, ептен ми прает мерак темине во Литература.
Ние си зборвиме за книги, си кажвиме која шо читала и шо планира да чита Јас се мислам да отворам уш некоја тема, ама ај нек останит нешо и за друг ден, и то. Имам природна маска на косава, чекам да ми се исушит па да префрлам во бањата Вие шо си прајте мор, како езерото? Се стопли веќе, ќе почнат скопјаништана да идет
Мене ак ме вервите, саде во та тема не ми сотворат ич. Пустина нек фатит, ич не ми се читат. Ко трауми да имам од читање. Барем пубо вас ке седам да ве читам, си кажвите интересантни рабојче. Иначе, сестрана ми ја остаде Крила од некоја со презиме Стил (ке ме простите, ич не ми теквит на името од женичката, а и м'ка ми е да станвам да ја барам) и ич за право не ја имам пофатено. А и не планирам. Дебела ми се глеат.
Еее, вие си се пронајдоте Охриѓанки па ќе си правете муабет. А ја ? Крију се од мои сограѓанки да не ме открие некоја Сеси, отвори уш некоја тема за книги Упс, ја уште не сам сликала накит, а нели еднш ти кажа дека имам тамо од килибар и од слонова коска. Шејм он ми - кда нема да ме мрзе ќе сликам .. Ај донт промис, али .. Би требало Мерлин, да не е Даниела Стил ?
Како мори Мерлинке, како мојш без да читаш да живејш? јас после сакам една депилација да мавнам на рачиштава, редно е. Ама после, сега некако не ми се станвит и ништо не ми се прајт. Реков да поспијам, и за то ме мрзит Ти мор Теодоро беше да го видиш денес езероно? Јас бев, му напрајв чест.
Јас си пијам лимонада зш изнастинав сега ко се запролети, а зимата ич м‘ка си немав во најголемите студој и се спремам да ги прередвам пљачкиве зш се мена веќе времево кун потопло па да ги напрчам понапред тије за потопло шо ми се. И езероно е преубо, беја дојдени некој од скојанишчана ги шетаја кучишчана и то.
Е, видовте сеа как ме натера да стана? Таја била. Инаку Теодорче и Ливингче, сакав да ви дојдам да ме носите на колаче без пари Користачка сум, шо да прам
Теодора , аман мор! Ме задума - кј си , шо те немат на форумов , дури преска сакав и да пишам..ама ај. Шо те најде , шо настина ??
Амор теодоро ти мене дан си ме видела? Не сум скопјанишче, ама шетав кучишче Мерлин да дојш, ќе бидиш пречекана со колач беспари, ко шо е редот.
Па да дојдеше мор Мерлин и со пари аку требит нека беше колачето, да не мислиш како сме толку лоши. Ојме и није некогаш на пауза од лошотилакот . Тука сум мор Бичд как ме немало. И Ливинг ќе видиш ти јас ко ќе излезам да го шетам мачоров покрај езеро, да не ми се парталите само вије со кучињата .
Ха! Си ме следвит, м? Е не! Ама не бара да ме частите... не за друго тук за ко ке ми дојте Струга да не требит да ви враштам
Остај аман, си имам кучни проГлеми, бабиштево старо ми терат инет и ми стојт онде на местоно сигналон од кј комшијана шо ми идат. Ех налет.
Љуѓе, шо прајте бе? Арни? Мене ме немат на форумов, демек да учам почнав. Ево сеа на пауза сум, па да видам шо имат ново-старо. Иначе блазе тие шо си се шетавте денес покрај езеро, ви завидвам зш јас дома се измрзнав и со две рала чораби и џемпери седам ко нездрава. Дури и печкава ја пуштив да дуват од шо ми беше ладно. Изгледа настинвам. Камен сум и во р'це и во ноѕе. Сеа некое витаминче ќе кркнам за превентива. Ве поздравјам момиња
А ево ја и Марамче да ни зборвит на кумановски . Ти Мерлинке не туку пљукај по баба ти дан ти ја пушчам јас и мојава па да видиш убо шо значит беља. Додуше мојава си пулит работа најголемиот дел од времето, а то подразбират ги гледат сите серии и сите репризи и репризите на репризите, ама ак дојт дома некој шо пушит цигари уше незапално цигарено се гушит таја, па све разотворат успат шо ќе и се најт врата, пенџере и после со деној кашљат и зборвит како ушче мирисало по станов. Нелче, биди ни поздравена и земај лимончиња, чајче све шо требит, зш мене ме фати настинкава неспремна и ме зезна.